Промоции
Най-продавани

Блог публикации

Кои храни да избягваме за здрави и бели зъби
Кои храни да избягваме за здрави и бели зъби

Храната, която избираме е важна не само за да се нахраним или за новата ни лятна диета. Хранителните продукти, които слагаме на масата си и с които приготвяме ястията у дома трябва да биват съобразявани и с още нещо- ефекта, който оказват на зъбите и венците ни.Да, всяка храна и напитка имат ефект не само от енергийна гледна точка, но и като фактор за здрави и бели зъби, както и за добре поддържани венци.

Как да изберем правилните избелващи средства за зъбите си
Как да изберем правилните избелващи средства за зъбите си

Всеки би се радвал на усмивка на холивудска звезда. Белите зъби обаче не са просто даденост. Не, те трябва да бъдат поддържани и грижовно следени. За приятна усмивка и бели зъби трябва да се грижим добре не само за начина си на хранене, но и за поддържането на зъбите си с допълнителни медикаменти и дентални средства.Обезцветяването на зъбите всъщност представлява появата на тъмни петна или цялостното потъмняване на зъбите. Причините за това могат да бъдат редица, но основният начин по...

Защо да инвестираме в грижата за зъбите
Защо да инвестираме в грижата за зъбите

В съвременното общество, в което живеем грижата за външния вид е от висока степен и крайно ценена. Добрият външен вид върши работа в куп ситуации в личния живот и професионалната кариера. Максимата, разбира се трябва да има своето покритие. Но за добър външен вид са нужни усилия. Понякога малко, понякога много. Грижата за зъбите е не само от здравословно естество, а и от чисто визуално значение. Ето защо е абсолютно целесъобразно да инвестираме в грижата за зъбите . . .

Показване на 1 - 3 от 3 артикула