Разпродажба! Crest Tartar Protection 181 гр.

Crest Tartar Protection 181 гр.

WT01

Нов продукт

срок на годност януари 2020

Повече детайли

25 Артикула

Цена:4,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Паста Crest Tartar Protection Regular 181 гр. е специално създадена за укрепване здравето на зъбите и по-точно – предпазване от формиране на зъбен камък и ерозия на емайла. Дори и редовно да почиствате своите зъби, има места, които се достигат трудно с четката, а с  времето се натрупва и зъбен камък. Кървенето на венците и възпаленията се причиняват най-често от него. Веднъж натрупал се, може да се премахне в зъболекарски кабинет.

С помощта на Crest Tartar Protection Regular ще намалите значително отлагането на зъбен камък, защитавайки здравето на зъбите и венците. Формулата премахва и повърхностни оцветявания, правейки усмивката бяла. Комплексната формула е перфектна за ежедневна употреба, а резултатите се забелязват много скоро. Срок на годност януари 2020г.

Начин на употреба:

 1. Четкайте ежедневно – сутрин и вечер.
 2. Може да се ползва при избелващи процедури с ленти.
 3. При поглъщане на голямо количество от пастата, свържете се с лекар.

Предимства на Паста Crest Tartar Protection Regular 181 гр. – паста срещу зъбен камък:

 • Защитава от отлагане на зъбен камък;
 • Укрепва здравето на венците;
 • Намалява лошия дъх;
 • Отстранява една от причините за кървене на венците;
 • Справя се с повърхностни петна и избелва зъбите;
 • Патентована формула;
 • Съдържа флуор за надеждна защита срещу кариесите.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти