Доставка и връщане на стока

Място на доставка

Всички поръчки се доставят от куриера до точен адрес, посочен от клиента в направената от него поръчка. Адресът може да е както домашен, така и служебен. Поръчката може да бъде приета и от друго лице, като това трябва да бъде посочено при направата на поръчката или при потвърждението й по телефона.

Стойност на доставката

Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150лв, доставката е безплатна. Цената на доставката при поръчка на продукти под 150 лв. е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания

Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.

Цените на стоките са в български лева 

Плащанията на поръчките на продуктите от сайта usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж в момента на доставката. Куриерската фирма не приема плащания с кредитна карта.

Срок на доставка

Срокът на доставка за по-големи населени места е до 2-3 работни дни след потвърждение на поръчката. Всички поръчки направени и потвърдени след 12.00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. При по-малки населени места, обслужващи се по график са възможни забавяния.

Забавяне на доставка

USA-KOZMETIKA.COM не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от USA-KOZMETIKA.COM