Често Задавани Въпроси

Как работят Crest Whitestrips?
Crest Whitestrips са тънки, гъвкави лентички, покрити с избелващ гел, който съдържа пероксид. Всяка лентичка е с уникален дизайн, който съвпада с формата на вашите зъби. Лентичките задържат гела върху зъбите ви за 30 минути.


Безопасни ли са Crest Whitestrips за зъбния ми емайл?

Да. Обширни тестове показват, че продукта е безопасен при спазване на инструкциите за употреба.


Как Crest Whitestrips ще повлияят на съществуващи коронки, пломби и т.н.?

Crest Whitestrips ще избели САМО естествени зъби. Лентичките няма да избелят капачета, коронки, фасети, пломби или пластмасови протези. Не използвайте едновременно с брекети. Ако имате оцветяване, причинено от предходно лечение, попитайте вашият зъболекар дали това избелване е подходящо.


Какво ще кажете за чувствителността на зъбите и дискомфорта на венеца?

Някои хора могат да изпитват зъбна свръх-чувствителност или дразнене на венеца след употреба на избелващи продукти – това е само временно и не е опасно. Ако се развият значителна чувствителност на зъбите и дразнене на венеца, разредете интервалите на употреба или спрете за 2-3 дни. Ако проблема продължи, спрете да използвате лентичките.


Понякога виждам бели петънца по зъбите веднага след като махна лентичката. Ще изчезнат ли?
Да, белите петънца са временни. Тези петънца не са вредни и ще отминат за няколко часа.


Мога ли да пия кафе и да пуша цигари по време на процедурата?
В дните, през които използвате лентите не е желателно да се пие кафе, чай или червено вино както и да се пушат цигари защото зъбите са чувствителни и податливи на оцветяване.


Оригинални ли са лентичките , които предлагате?
Всички продукти, които предлагаме в нашия магазин са оригинални и са внос от САЩ и Канада. При нас няма компромис в качеството на предлаганите продукти!