Повече информация за Избелващи ленти Crest

Избелващите ленти Crest са изцяло клинично изпитан продукт, който служи за избелване на вашите зъби. За никого не е тайна, че този продукт е сред най-препоръчваните по цял свят и най-предпочитан. Милиони хора са ги използвали и крайният резултат винаги е бил главозамайващ. Crest са перфектното решение, ако желаете да имате красиви и ослепително бели усмивки такива, каквито ежедневно срещате по кориците на модните списания.

Тази марка е успяла да грабне не една или две награди, а безброй заслужени отличия, посредством продуктите, които произвежда и осигурява до нас гражданите. Успехът на лентичките се дължи изцяло на съставките, от които биват произведени. Те са съвсем същите, каквито биват използвани от стоматолозите при извършване на избелваща процедура. Това е практика абсолютно по цял свят. Именно това е основната причина Crest да се превърне в най-продавана и желана марка на пазара. Тя носи на Procter & Gamble приходи от продажби от над 1 милиард долара всяка година. Препоръчвана е от всички стоматолози по цялата планета.

Как работят лентите за избелване Crest?

Всяка една лентичка е проектирана по начин, който й позволява да съответства на формата на вашите зъби. Тя е покрита с цел, чието съдържание включва пероксид. Работят, задържайки гела върху зъбите и по този начин позволяват той да достигне до под повърхностния слой, премахвайки всички натрупвания, било то от кафе, чай, гроздови напитки, храни, съдържащи оцветители или друго. Само след няколко дни вашите зъби ще изглеждат видимо по-бели, красиви, очарователни и ослепителни. Страхотно е, нали?

Как да използваме лентички за зъби Crest?

Едно от основните правила е да не си миете зъбите непосредствено преди самата употреба. Не забравяйте, че след премахване на пластиката, преди самото поставяне на лентата, гелът винаги трябва да бъде от към страната на зъбите. Задължително се стремете да поставяте всяка отделна лентичка на една линия с венеца. След изтичане на предварително посочения на опаковката период от време, можете да отстраните бързо и лесно, след което да изплакнете обилно с вода. Едва след финализиране на процедурата измийте старателно вашите зъби с четка и паста.

Може ли да се използват две една след друга?

Може да бъдат използвани две ленти една след друга, но задължително трябва да бъдат спазвани всички стъпки, описани върху опаковката на закупения от вас продукт. Ако имате съмнения, то ние ви съветваме да се консултирате с вашия стоматолог и едва след това да извършите предварително намислената от вас процедура.

Мога ли да използвам избелваща паста докато използвам лентите?

Препоръчително е да комбинирате тези два продукта – избелваща паста за зъби в съчетание с ленти Crest. В сайта ще откриете не малко на брой предложения, които вярваме, че ще отговорят на търсенето ви.

Започнете един нов живот, преоткривайки белотата на вашите зъби. Възвърнете загубените преди време увереност и самочувствие. Усмивката е визитката на всеки един човек. Полагайте нужните за нея грижи и старание и тя ще ви се отблагодари. Избелващите ленти Crest са вашият правилен избор. Направете своя живот по-бял, по-искрящ, по-ослепителен.

Покажи още

Избелващи ленти Crest 

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност
Показване на 1 - 4 от 4 артикула