Crest 3D White No slip 1 Hour Express

CW03

Нов продукт

Бързо избелване на зъбите само за 7 дни

Повече детайли

940 Артикула

Цена:78,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Избелващите ленти Crest 3D White Whitestrips са пътят към бялото. Ако търсите бързо избелване на зъбите, това е! Получете забележимо по-бяла усмивка за дадено събитие или важен за вас повод от последната минута с 1-часов Express Whitestrips. За разлика от самата четка, Crest 3D White 1-Hour Express Whitestrips минава под повърхността на емайла, за да отстрани петната, натрупали се с годините. В състава на този продукт участва същата съставка, предпазваща емайла, каквато зъболекарите използват, докато извършват избелващи процедури на своите пациенти. 1 час Express Whitestrips ще разкрие резултатите от същия ден за забележимо по-бяла усмивка.

Crest 3D White 1-часов Express Whitestrips:

  • Получете забележимо по-бяла усмивка само за един час;
  • Можете да се наслаждавате на красивата си и бяла усмивка в продължение на 9 месеца и след това. Всичко зависи до каква степен консумирате кафе, чай, гроздови напитки или храни, съдържащи оцветители;
  • Използвайте същия избелващ агент, който зъболекарят използва;
  • Технологията Advanced Seal ™ не позволява разместване на лентите;
  • Whitestrips са толкова лесни за използване: можете да избелите докато ходите, говорите, работите, дори докато пиете вода;
  • Лентите се превръщат във формата на зъбите ви и прилепват плътно. Отстраняват се изключително бързо и лесно;
  • За по-ярка усмивка, когато не разполагате с достатъчно време.

Употреба:

Нанасяйте веднъж дневно в продължение на 1 час. Пълни резултати можете да наблюдавате след 7 дни. Всичко зависи от вас самите. Искате да изглеждате заслепително? Извършете покупка на Crest 3D White No slip 1 Hour Express и ще се почувствате много по-уверени и със самочувствие. Ние ви предлагаме лесен метод за професионално избелване в домашни условия. Забравете за огромната инвестиция и загубата на време. Заложете на иновативното средство, появило се от скоро и у нас. 100% гарантирано избелване на вашите зъби само в рамките на няколко дни.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти