Crest 3D White Monthly Whitening Boost

CW13

Нов продукт

Подходящи за чувствителни зъби и поддръжка след избелване

Повече детайли

6 Артикула

Цена:52,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

За избелване на чувствителни зъби с технология за защита на емайла. Предпазва емайла и същевременно образува защитен слой срещу атака на външни причинители на кариерси.

  • 12 дни по 30 минути на ден.
  • Защитава зъбите от бъдещи петна.

  • Използва същият избелващ агент, щедящ зъбите, който ползват зъболекарите.

  • Advanced Seal Technology's no slip технология, която позволява говорене и пиене на вода по време на избелването.

Ако искате да поддържате усмивките си красиви и бели постоянно, то вашият продукт е Crest 3D White Monthly Whitening Boost. Лентите за избелване на зъби са подходящи за ежемесечна поддръжка измежду избелващите процедури. Нужно е да ги използвате веднъж в месеца, продължителност – 1 час.

При направата на този продукт бива използван същото гелобразно вещество, каквото използват стоматолозите при избелващите процедури. Те ви гарантират едно наистина комфортно избелване в изцяло домашни условия.

Иновативната технология Advance Seal не позволява на лентите да се разместват и по този начин те обхващат всичките ви зъби, като своевременно с това можете да кон сумирате вода, да гледате телевизия или да изпълнявате други ежедневни задължения.

Само след използването на една лента вие можете да се наслаждавате на видимо по-бели зъби, които да превръщат усмивката ви в забележима и озаряваща. Този продукт има една огромна цел, която се изразява в това, че той щади безкомпромисно вашия емайл. Това означава. Че можете да пиете кафе, чай или друг вид напитки с оцветяващо действие, без да се притеснявате, че зъбите ви ще променят своя цвят. Monthly Whitening Boost гарантира красива усмивка за дълго време, без да влагате огромна сума средства.

Благодарение на модерната технология, лентите прилепват към зъбите и не пропускат милиметър от тях, който да не бъде избелен до съвършенство. Гелът и лентите се отстраняват изключително лесно, без да оставят следи. Само 60 минути на ден са абсолютно достатъчни, за да се радвате н красиво бели зъби до следващото избелване.

Този продукт е перфектното решение, ако не желаете върху зъбите ви да се натрупват омразните петна от кафе, чай, вино и други храни и напитки. Искате красива и бяла усмивка – отделете 60 минути от вашия ден и се посветете на една несравнимо комфортна и приятна процедура. Crest 3D White Monthly Whitening Boost поддържат вечната белота и сияен блясък на вашите неотразими усмивки.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти