Crest 3D GLAMOROUS WHITE

CW02

Нов продукт

Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

Повече детайли

34 Артикула

Цена:99,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Ако искате да се радвате на красиви и искрящо бели усмивки такива, каквито наблюдаваме върху кориците на модните списания, то лентите за избелване на зъби Crest 3D White Luxe Glamorous White е вашето правилно решение за избелване на зъби. Не забравяйте, че усмивката е вашата визитна картичка и вие трябва да се грижите за нея.

Избелващите ленти Glamorous White се внасят директно от Procter&Gamble USA и Procter&Gamble Canada.

Характеристики на Crest 3D White Luxe Glamorous White

 • При този продукт силата на избелване е 4 от 5 звезди;
 • Периодът на използване е 14 дни;
 • Времетраенето, в което трябва да поставяте лентите върху зъбите, е 30 минути;
 • Резултатът се запазва в продължение на 24 месеца;
 • Зъбите ви стават видимо по-бели с 5 до 6 тона;
 • Ако имате чувствителни зъби, то не се препоръчва да използвате продукта.

Crest 3D Luxe Whitestrips Glamorous White

Само за 14 дни вие можете да наблюдавате наистина страхотни резултати, които можете да получите единствено при професионално избелване при зъболекар. "Advanced Seal" е технология, подобряваща залепването на лентите върху зъбите, без да позволява те да се движат, докато пиете вода, гледате телевизия или изпълнявате други ежедневни задължения. Още след третото ползване на лентичките имате възможността да се наслаждавате на видимо по-бели зъби. Гелът, който се използва при Crest 3D Luxe Whitestrips Glamorous White, е същият, който използват зъболекарите в цял свят, при избелващите процедури.

Какви са предимствата на Crest 3D Luxe Whitestrips Glamorous White?

 • Получавате безспорни професионални резултати, за които не се налага да плащате твърде скъпо;
 • Подобрена версия на лентичките, предназначени за долните зъби, които ги обхващат добре и избелват всяко едно милиметърче от тях;
 • Получавате безкомпромисно красива усмивка, възвръщаща вашето самочувствие и увереност.

В кутията ще откриете 28 броя избелващи ленти. 14 от тях са за долните зъби и останалите 14 са за горния ред зъби. Използвайте в продължение на 14 дни и ще се радвате на искрящо бяла и ослепителна усмивка.

Безопасност

Всяка една от лентичките има нанесен върху повърхността си гел, служещ за избелването на вашите зъби. Формулата на лентите е изключително безопасна за вашите зъби. За да не получите чувствителност или друг неприятен ефект, то следвайте инструкциите, изписани върху опаковката. Всяка една лента съдържа същото избелващо вещество, каквото бива използвано в зъболекарския кабинет, с единствената разлика, че тук вие заплащате в пъти по-малка сума средства.

За да се радвате на максимални резултати, използвайте последователно 14 дни. Като 30 минути на ден е достатъчно времетраене, за да се обедите сами в действието на Crest 3D Luxe Whitestrips Glamorous White.

Как действат Crest 3D Luxe Whitestrips Glamorous White?

Лентите работят, благодарение на гела, който е предварително нанесен върху тях. Той навлиза в порите на емайла и оксидира тъмните частици, като автоматично ги превръща в искрящо бели. Crest 3D Luxe Whitestrips Glamorous White не би повредил структурата на зъбите ви.

Запомнете, че не всички зъби биват избелвани за едно и също време. При някой крайният резултат настъпва по-скоро от 14 дни, при други избелването трае точно толкова, колкото е отбелязано върху опаковката. Най-важно обаче е, че всички наши ленти са в състояние да ви гарантират 100 % бели и искрящи усмивки, подчертаващи вашата красота.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 149,99 лв В наличност

  Избелване като при стоматолог, професионално избелване

  149,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност