Crest 3D PROFESSIONAL EFFECTS

CW01

Нов продукт

Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

Повече детайли

9531 Артикула

Цена:124,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Ако и вие искате да сте притежатели на красива и ослепителна усмивка, то лентите за избелване на зъби Crest 3D White Luxe Professional Effects са вашият правилен продукт. Лентите са толкова ефективни, колкото и избелването при вашия зъболекар. Те не само имат свойството да избелват, но също така отстраняват наслояванията под повърхността на емайла в продължение на 14 години. Голяма част от избелващите пасти не биха могли да достигнат до там и да ви дарят със същия резултат, както този продукт.

В продължение на 20 дни, за времетраене 30 минути трябва да поставяте закупените от вас ленти Crest 3D White Luxe Professional Effects. Резултатът е мигновено избелване, а цената, която заплащате – в пъти по-ниска, в сравнение с тази, която ще трябва да заплатите на зъболекаря си.

Избелващите ленти Professional effects се внасят директно от Procter&Gamble USA и Procter&Gamble Canada.

Характеристики на Crest 3D White Luxe Professional Effects

 • Силата на избелване е 5 от 5 звезди;
 • Времето, в което да използвате лентите, е 30 минути;
 • Продължителността на използване е 20 дни;
 • Резултатът се запазва за период от 24 месеца;
 • След 2 дни ще наблюдавате първите резултати от избелването;
 • Зъбите стават 7-7 тона по-бели, отколкото са били;
 • В случай, че имате чувствителност на зъбите не е препоръчително да използвате този продукт.
 • Заплащате в пъти по-ниска цена, отколкото професионално избелване при зъболекар, а резултатите са едни и същи;
 • Advanced seal е технология, която не позволява на лентичките да се разместват. Те плътно прилепват към вашите зъби;
 • Получавате чисто нова искрящо бяла усмивка, за която единствено биха могли да ви завиждат.

Какви са предимствата на Crest 3D White Luxe Professional Effects?

Какво съдържа опаковката?

Във вашата кутия ще откриете 40 броя ленти, от които 20 са за долните зъби и 20 за горните. Използват се в продължение на 20 дни за 30 минути на ден. За оптимални резултати използвайте 20 последователни дни.

Безопасност

Всяка една от лентичките съдържа предварително уточнено количество гел, което е разпределено равномерно върху повърхността й. Поради тази причина избелващото вещество изсветлява вашите зъби равномерно. Формулата, по която е създаден продуктът, е изключително безопасна, стига да спазвате инструкциите, които са посочени върху опаковката.

Действие

Лентите работят, чрез нанесения върху повърхността си гел. Той се придвижва в порите на емайла, като има за цел да оксидира тъмните частици и да ги превърне в значително по-светли. Crest Whitestrips няма да навреди структурата на вашите зъби, нито да повлия негативно върху тях.

Важно е да знаете, че не всички зъби се избелват с една и съща скорост. При редовно използване на лентичките, така, както е описано върху опаковката до края на периода на използване ще се наслаждавате на изключително поразителни резултати. при някой те могат да настъпят по-рано, а при други по-късно, в зависимост от самата структура на зъба. Най-важното е, че нашите ленти са в състояние да превърнат вашите усмивки като от корица на модно списание. Погрижете се за външния си вид така, както подобава.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 149,99 лв В наличност

  Избелване като при стоматолог, професионално избелване

  149,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност