Crest 3D Supreme Bright

CW04

Нов продукт

Избелване като при стоматолог, професионално избелване

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Цена:149,99 лв

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Продуктът Crest 3D White Luxe Supreme Flexfit е изцяло оригинален и с високо качество. Произведен е в САЩ.

Избелващите ленти Crest 3D White Supreme Flex Fit No slip се внасят директно от Procter&Gamble USA и Procter&Gamble Canada.

Характеристики на продукта

 • Силата му на избелване е 5 от 5 звезди;
 • Времето, през което можете да го използвате, е 60 минути;
 • Продължителният период на използване е 21 дни;
 • Резултатите са видими 24 месеца след неговото използване;
 • Първият видим резултат настъпва след 1 –я ден от използването на продукта;
 • Вашите зъби ще бъдат 5-6 тона по-бели;
 • Не се препоръчва, ако имате чувствителност на зъбите.

Още след първото използване на лентите за избелване на зъби, вие ще започнете да забелязвате промяната във вашите зъби. Те ще се превръщат във видимо по-бели, а усмивката ви – в по-ослепителна. "Advanced Seal" е технология, позволяваща на лентичките да се задържат към зъбите ви и да не изпитвате трудност, докато пиете вода или друг вид течност. FlexFit е другата иновация, представляваща разтягаща се лента, с цел по-доброто покритие на вашите зъби.

Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit са ленти, успяващи да превърнат усмивката ви в неповторима и неотразима. В опаковката се съдържат 42 броя ленти, които се използват в продължение на 21 дни. Само 60 минути на ден са абсолютно достатъчни, за да се радвате на красиви и бели до съвършенство зъби, без да посещавате вашия зъболекар. 21 дни по-късно вече можете да се радвате на страхотната си усмивка.

Какви са предимствата на Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit?

 • Сравнително по-ниска цена, в сравнение с избелване при зъболекар;
 • Професионални резултати, които по нищо не се различават от избелване при стоматолог;
 • Advanced Seal технологията не позволява на лентичките да се разместват при употреба;
 • Лентичките предназначени за долния ред зъби покриват всеки един милиметър;
 • Получавате една красива и съвършена усмивка, допринасяща за самочувствието ви.

Какво се съдържа в една опаковка?

Във всяка една опаковка Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit ще откриете 42 броя лентички, предназначени за 21 дни употреба. Там са селектирани 21 броя ленти за горните зъби и 21 броя за долните.

Какво трябва да знаем за тяхното безопасно използване?

Всяка една от лентичките е покрита с избелващ гел, който покрива цялата им повърхност. Поради тази причина той покрива равномерно всичките ви зъби, като своевременно с това оказва поразително действие. Зъбите са искрящо бели и красиви такива, като от корица на модно списание. Формулата на този продукт е напълно безопасна за зъбите ви. Задължително спазвайте всяка една от инструкциите, които ще откриете върху опаковката на лентите. Използваното от зъболекарите вещество при избелване на зъбите е идентично с това, съдържащо се върху лентичките.

Употреба

За да се радвате на максимални резултати, то трябва да използвате Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit веднъж за 60 минути в продължение на 21 дни.

 1. Препоръчваме ви да не измивате зъбите си преди самото използване на лентите. В задната страна на всяка лентичка ще откриете фолиево покритие, което трябва да се отстрани;
 2. За да се радвате на скорошни резултати, залепете лентата с гела към зъбите. Внимавайте линията да бъда максимално подравнена с тази на венеца;
 3. След изтичане на 60 минути, отстранете лентите, изплакнете обилно с вода и едва след това можете да измиете вашите зъби с четка и паста.

Действие

Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit са продукт, появил се неотдавна на пазара, който е в състояние да измести всички останали избелващи средства. Избелващият гел в никакъв случай не би променил структурата на зъбите ви.

Имайте търпение, ако не видите резултатите веднага. Помнете, че при едни хора избелването е много по-кратко, отколкото при други. Доверете се на иновативния и ефикасен продукт за избелване на зъбите, който е в състояние да превърне усмивките ви в още по-красиви, чаровни и пленителни.

Не всички зъби се избелват с еднаква скорост. При някои хора избелването отнема по-дълго отколкото при други, а някои се нуждаят от видовете с по-силна формула. Важното е, че всички видове ленти ще направят зъбите Ви по-бели и усмивката Ви искряща.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност