ИЗБЕЛВАЩИ ЛЕНТИ CREST 3D GENTLE (ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ)

CW12

Нов продукт

Продукт за чувствителни зъби Нежна грижа

Повече детайли

121 Артикула

Цена:95,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Информация за продукта

 • Деликатно отстранява петна, натрупани с години за по-бяла усмивка.
 • Специална формула за зъби, чувствителни към избелване.
 • Използвайте веднъж на ден за 30 минути за постепенно избелване на зъбите.
 • Използва същият избелващ агент, щадящ зъбите, който използват стоматолозите.
 • Комфортно избелване на зъбите в домашни условия.

Описание на продукта

Специално разработени за зъби, чувствителни към избелване. Колебаете ли се да избелите зъбите си, защото се страхувате от чувствителност към избелване?

Избелващите ленти Crest 3D White Gentle Routine правят вашата усмивка по-бяла и красива, деликатно и постепенно, само за 30 минути на ден. Сега нищо не ви пречи да имате по-бяла и по-блестяща усмивка.

Забележка на производителя

ВАЖНИ СЪВЕТИ:

 • Този продукт трябва да се използва правилно от потребителя, в противен случай, може да се получи дискомфорт.
 • Продуктът причинява известна чувствителност на зъбите, което се дължи на ефективността на продукта (тази чувствителност варира според потребителя, затова следва да се използва по преценка на потребителя)
 • В някои случаи, потребителите не премахват лепенката изцяло или правилно; това отстранява продукта и/или не позволява правилното прилепване ("не прилепва добре")

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 149,99 лв В наличност

  Избелване като при стоматолог, професионално избелване

  149,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност