Crest 3D White Professional Effects + BONUS 20%

Нов продукт

Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

Повече детайли

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Промо пакетът Crest 3D White Professional Effects + BONUS 20% съдържа 24 пакетчета( 48 броя ленти).

Характеристики на Crest 3D White Luxe Professional Effects

 • Силата на избелване е 5 от 5 звезди;
 • Времето, в което да използвате лентите, е 30 минути;
 • Продължителността на използване е 24 дни;
 • Резултатът се запазва за период от 24 месеца;
 • След 2 дни ще наблюдавате първите резултати от избелването;
 • Зъбите стават 6-7 тона по-бели, отколкото са били;
 • В случай, че имате чувствителност на зъбите не е препоръчително да използвате този продукт.
 • Заплащате в пъти по-ниска цена, отколкото професионално избелване при зъболекар, а резултатите са едни и същи;
 • Advanced seal е технология, която не позволява на лентичките да се разместват. Те плътно прилепват към вашите зъби;

Безопасност

Всяка една от лентичките съдържа предварително уточнено количество гел, което е разпределено равномерно върху повърхността й. Поради тази причина избелващото вещество изсветлява вашите зъби равномерно. Формулата, по която е създаден продуктът, е изключително безопасна, стига да спазвате инструкциите, които са посочени върху опаковката.

Действие

Лентите работят, чрез нанесения върху повърхността си гел. Той се придвижва в порите на емайла, като има за цел да оксидира тъмните частици и да ги превърне в значително по-светли. Crest Whitestrips няма да навреди структурата на вашите зъби, нито да повлия негативно върху тях.

 

 

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти