Crest 3D White No slip Vivid Whitestrips Classic

CW10

Нов продукт

Премахва наслояванията от кафе, вино и цигари

Повече детайли

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Характеристики

 • Сила на избелване: 3 от 5 звезди
 • Време на използване: 30 минути
 • Период на използване: 10 дни
 • Дълготрайност на резултати: 16 месеца
 • Първи видими резултати: след 4 дни
 • Скала на избелване: 3-4 тона по-бели
 • За чувствителни зъби : Да

Crest 3D Whitestrips Vivid
Получавате видимо по-бели зъби с лентите за избелване Crest 3D No Slip White Classic Vivid. Използвайте само по 30 минути на ден за 10 дни за да премахнете наслоявания, трупани години наред. Използвайки същите съставки, които използват зъболекарите при избелване на зъбите, вашата усмивка ще възвърне блестящия си вид само след 10 дни.

Предимства

- Ниска цена и добра ефективност на продукта
- Ще получите една по-красива усмивка, която ще допринесе за Вашето самочувствие и увереност.

Съдържание в опаковка


Всяка кутия Crest 3D No Slip Whitestrips Classic Vivid съдържа 20 броя ленти. 10 броя ленти за горни зъби и 10 броя ленти за долни зъби.

Безопасност
Избелващите ленти съдържат избелващ гел, който е нанесен равномерно върху лентите. Това осигурява контролирана и равно разпределена доза избелващо вещество за зъбите Ви при всяко използване. Формулата на продукта е безопасна и ефективна за Вашите зъби, ако спазвате инструкциите за използване намиращи се залепени на опаковката. Всички ленти за зъби съдържат същото избелващо вещество, което използват зъболекарите при стоматологичното избелване. Crest 3D Luxe Whitestrips Vivid са произведени от Procter&Gamble USA под патенти за безопасност U.S.Pat: 5,891,453 и 6,551,579 одобрени от Американската агенция за храните и лекарствата (FDA).

Употреба
За най-добри резултати използвайте Crest 3D Luxe Whitestrips Classic Vivid веднъж дневно за 30 минути в продължение на 10 дни.

Стъпка 1
Не мийте зъбите си с четка за зъби непосредствено преди използването на лентите. Отворете фолиевото пликче, отлепете лентичката и хванете с пръсти от задната страна.

Стъпка 2
Залепете лентичката откъм страната с гела плътно на Вашите зъби и я подравнете с линията на венеца.

Стъпка 3
Носете лентите за времето описано в инструкциите, след което ги премахнете.След употребата изплакнете устата обилно с вода или измийте зъбите с четка и паста за зъби.

Как действат Crest 3D No Slip Whitestrips Vivd?
Избелващи ленти Crest 3D Whitestrips работят чрез нанесения върху тях избелващ гел, който се придвижва в порите на вашия емайл, оксидира тъмните частици и ги превръща в бели. Избелващия гел в Crest Whitestrips не поврежда и не променя естествената структура на Вашите зъби.

Не всички зъби се избелват с еднаква скорост. При някои хора избелването отнема по-дълго отколкото при други, а някои се нуждаят от видовете с по-силна формула. Важното е, че всички видове ленти ще направят зъбите Ви по-бели и усмивката Ви искряща.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 149,99 лв В наличност

  Избелване като при стоматолог, професионално избелване

  149,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност