Crest 3D White Professional Supreme

CW05

Нов продукт

Двоен пакет или за две процедури - 84 броя ленти

Повече детайли

490 Артикула

Цена:199,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Този продукт е иновация сред избелващите ленти и средства. Ако искате да се радвате на красиви и блестящи усмивки, то значи сте попаднали на правилното за вас решение. Имате възможността да си спестите не малка сума пари, закупувайки си иновационното средство, грижещо се за безкомпромисно красивия ви външен вид.

Предимствата на Crest Professional Supreme

 • Професионално избелване, което е на много високо ниво. Избелването с Crest Professional Supreme е еднакво с това, което вашият зъболекар ще ви препоръча, с единствената разлика, че цената ще бъде значително по-висока, отколкото закупения от тук продукт;
 • Гарантирани резултати само след 42 дни;
 • Употребявайте лентите 30 минути на ден и много скоро ще започнете сами да виждате разликата, която не може да остане скрита за човешкото око;
 • Опаковката съдържа 42 пакетчета или 84 ленти;
 • Само след 3 дни ще можете да следите прогреса във вашето избелване;
 • Произведено в САЩ / Cincinnati, OH 45202, USA.

Това е един от първият продукт, който Crest пуска на пазара. И до днес те продължават да се търсят с все същия интерес, както е било преди. Ефектът, който ще получите от избелването, ще се запази за минимум две години, а резултатът ще бъде направо поразителен. Изследванията, които биват направени, са доказали, че резултатът от Crest Professional Supreme е един и същ с този, който ще получите при зъболекаря си. Не съществува абсолютно никакъв риск за увреждане на емайла.

Избелващите системи, използвани в стоматологичните кабинети, са с абсолютно същите съставки като тези, участващи при производството на Crest Professional Supreme. В кутията ще откриете 42 пакетчета, които са напълно достатъчни да ги споделите с още един човек. В този продукт се съдържа максимална концентрация на избелващи съставки и ние не ви препоръчваме да го използвате, в случай че имате чувствителност на зъбите.

При този модел избелващо средство не е включена иновативната технология Advanced Seal и съществува опасност да усетите леко разместване, докато ги употребявате. Това гарантирано не оказва влияние върху крайният ефект на продукта.

Употреба

 • Препоръчително е да не измивате вашите зъби с четка и паста, непосредствено преди употребата на лентите;
 • Нужно е да отстраните фолиото от лентите и да ги наложите върху зъбите, като трябва да внимавате по-късата да поставяте на долния ред зъби, а по-дългата върху горния. Гелът трябва да бъде към страната на зъбите;
 • Остатъка от лентата трябва да се залепи върху задната страна на зъбите, като се стремите да я поставите така че да се застъпва с линията на венеца;
 • За максимални резултати използвайте лентите веднъж на ден по 30 минути, в продължение на 20 дни;

Ако имате пародонтоза или нелекувани кариеси не се препоръчва да използвате продукта.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти