Ленти Crest 3D PROFESSIONAL EFFECTS 10 ПАКЕТЧЕТА

Нов продукт

Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

Повече детайли

44 Артикула

Цена:66,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Искате ли да имате красиви и бели усмивки такива, каквито наблюдавате ежедневно по кориците на модните списания? Мечтали ли сте си някога за искрящо бели зъби, привличащи погледите и вниманието? Ние ви предлагаме едно изумително иновативно сътворение, наречено избелващи ленти Crest 3D LUXE Proffessional effects. Имате възможността да подобрите завидно състоянието на зъбите си, като ги избелите с няколко тона само в рамките на броени дни. Тази процедура се оказва същинско удобство и комфорт за забързания гражданин. Не е нужно да инвестирате значителна сума при зъболекаря си, не се изисква дори да посещавате неговия кабинет, след като държите в ръка Crest 3D LUXE Proffessional effects.

Описание на продукта:

 1. Гарантирано елиминира 14 – годишни петна от вашите зъби, като своевременно допринася усмивката ви да възвърне своя загубил се с времето блясък;
 2. Получавате професионални резултати в домашни условия, докато сте се настанили в собствения си комфорт;
 3. ADVANCED SEAL е технология, която има за цел да подплати вашето удобство. Тя позволява на лентите да прилепнат плътно към зъбите, без опасност от разместване. Имате възможност да пиете вода, да гледате телевизия, както и да изпълнявате други ежедневни задачи;
 4. Лентите плътно пасват към формата на вашите зъби, независимо дали тя е правилна или не;
 5. В опаковката ще откриете 20 броя ленти. 10 от които са за горните зъби и останалите 10 за долните;
 6. Насладете се на удобното и същевременно качествено избелване на вашите зъби в домашни условия;
 7. При направата на продукта се използва абсолютно същата съставка, предпазваща вашия емайл, такава, каквато предимно стоматолозите употребяват, докато прилагат избелваща процедура.

Този продукт играе ролята на коректор, превръщащ вашите зъби в наистина ослепителни. Трудно бихте могли да повярвате на всичките тези негови свойства, докато сами не се докоснете до резултата. Само 30 минути на ден са ви напълно достатъчни, за да сложите край на всичките онези омразни петна, появили се от консумацията на прекомерно количество кафе, чай, храни, съдържащи оцветители, гроздови напитки или друго.

Технологията "no slip no grip" позволява на лентичките да стоят стабилно прилепнали към зъбите, без съществена опасност да се разместят или да изпаднат от тях. Видими резултати можете да наблюдавате само след три дни, от първото поставяне на продукта. 20 дни след старта на избелващата процедура вече можете да се наслаждавате на красиво бели усмивки за дълъг период от време. Погрижете се за себе си, без нужда от солидна инвестиция.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 62,99 лв В наличност

  Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

  62,99 лв
  В наличност
 • 149,99 лв В наличност

  Избелване като при стоматолог, професионално избелване

  149,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност