Избелващи ленти Crest 3D White 1 Hour Express - Без опаковка

Нов продукт

646 Артикула

Цена:45,00 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Не е тайна, че усмивката разкрасява човека, но много хора се притесняват от своята. Основната причина са пожълтелите зъби. Ако не се справяте само с четката и пастата, търсите ефективен и безопасен начин да се сдобиете с искряща усмивка, при това бързо, избелващи ленти Crest 3D White 1 Hour Express са точно за вас.

Формулата им съдържа щадяща субстанция, която се използва в зъболекарските кабинети, но предлага нещо повече – комфорта да ги употребявате навсякъде, където пожелаете.

Пакетът съдържа 7 пликчета по 2 ленти – една за горните зъби и една за долните. Използват се изключително лесно, а ефектът е повече от забележителен. Само след 1 час ще се освободили от натрупваните с години петна по своите зъби.

 

Характеристики:

 

 • Бързо действие – само след 1 час имате по-бяла усмивка;
 • Лесна употреба – просто залепвате върху зъбите;
 • Може да се ползват по всяко време – докато говорите, пиете вода и т.н.;
 • Не губите време – използват се където пожелаете;
 • Доказано ефективна формула – като след избелване при стоматолог.

 

Начин на употреба:

 

 1. Залепете по една лента върху горните и долните зъби.
 2. След един час отлепете.
 3. Насладете се на искряща усмивка.
 4. За оптимални резултати ползвайте всеки ден в продължение на 7 дни.
 5. Не са подходящи за чувствителни зъби.

 

Състав: PVP, PEG-8, вода, водороден пероксид, акрилатен съполимер, натриев хидроксид, натриев захарин.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти