Crest 3D NOTICEABLY WHITE

CW06

Нов продукт

Дават видимо по- бели зъби само за няколко дни.

Повече детайли

Цена:62,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Избелващи ленти Crest 3D White Whitestrips Noticeably Whitestrips ви дават видимо по- бели зъби само за няколко дни. Със същата съставка за избелване на емайл, която зъболекарите използват, получавате избелване от надеждна марка на достъпна цена. Удовлетворението е гарантирано.

Видимо избелване на зъбите само за няколко дни

Същата безопасна за емайла избелваща съставка като в зъболекарски кабинет.

Надеждна марка на достъпна цена

10 пакетчета, всяко съдържа 1 лента за горните зъби и 1 лента за долните зъби.

Crest 3D White Whitestrips Noticeably White Teeth Whitening Kit ви осигуряват красива и по-бяла усмивка.

Внимание:

Да се ​​пази от деца. Продуктът не е предназначен за употреба при деца на възраст под 12 години. Не поглъщайте пластмасова лента. Вашият зъболекар и Crest искат да поддържате зъбите си здрави. Посещавайте редовно вашия зъболекар.

Crest Whitestrips  не е заместител на редовните стоматологични грижи.

Избягвайте контакт с очите. Изплакнете очите обилно с вода, ако гелът е в контакт с тях.

Дръжте лентите със сухи ръце. Гел, който влиза в контакт с кожата, може да причини временно дразнене на кожата и / или избелване. Измийте ръцете със сапун и вода след нанасянето на лентите.

При всички избелващи продукти може да почувствате чувствителност към зъбите и / или дискомфорт на венците. Тези ефекти обикновено са леки. Тези ефекти са временни и не са вредни. 

Избелващите ленти избелват само естествени зъби. Лентите няма да избелват пломби, коронки, фасети, пълнежи или протези. Избягвайте контакт на гела с плат, кожа или тъкан.

Съхранявайте на хладно място.

Състав: water, glycerin, Hydrogen Peroxide, carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти

 • 99,99 лв В наличност

  Избелва 25 пъти по-добре от водещите избелващи пасти

  99,99 лв
  В наличност
 • 149,99 лв В наличност

  Избелване като при стоматолог, професионално избелване

  149,99 лв
  В наличност
 • 124,99 лв В наличност

  Премахва 14 годишни петна, избелва професионално

  124,99 лв
  В наличност
 • 66,99 лв В наличност

  Избелване на зъбите за 10 дни За второ избелване

  66,99 лв
  В наличност