Разпродажба! Избелващи ленти Crest 3D White Whitestrips Whitening + Therapy

Crest 3D White Whitestrips Whitening + Therapy

CW07

Нов продукт

Crest 3D White Whitening + Therapy осигурява всичко нужно за здравето и красотата на зъбите – ефективно избелване и грижа за емайла

Повече детайли

1170 Артикула

Цена:79,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Crest 3D White Whitening + Therapy е уникален комплект, който съдържа две стъпки за поддържане на ослепително бели и здрави зъби. Състои се от лентички за избелване и укрепващ емайла серум – иновативен продукт, който издига грижата за устната кухина на по-високо ниво.

Избелващите лентички се справят с 6-годишни петна от храна, никотин и напитки. Възвръща белотата на зъбите и ги прави невероятно гладки. Освен това, нужно е да ги ползвате само 30 минути на ден, като те по никакъв начин не нарушават ритъма на ежедневието ви – поставят се и остават там, докато не ги премахнете.

Серумът възстановява целостта на емайла, намалявайки риска от корозия и развитие на кариеси. А най-хубавото е, че продуктите от сета са подходящи за чувствителни зъби.

Предимства на комплект Crest 3D White Whitening + Therapy:

 • Ефективно премахва петна от зъбите;
 • Възвръща блясъка и белотата на усмивката;
 • Специален серум за укрепване на емайла;
 • Подходящ за чувствителни зъби;
 • Лесна употреба;
 • Ефективни и безопасни съставки.

Комплектът съдържа:

 • Избелващи лентички – 14 пакетчета х 2 ленти в пакет;
 • Заздравяващ серум – 1 бр.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти