Ленти Crest 3D White with Light

CW09

Нов продукт

Професионално избелване в домашни условия.   Дава ви резултати, които се задържат над 3 години

Повече детайли

506 Артикула

Цена:138,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Новата уникална система на Crest 3D White избелващи ленти със синя лампа използва същия вид технологична лампа, която използват и стоматолозите за най-добро и бързо избелване на зъбите. Синята лампа отслабва оцветяванията и така избелващата съставка работи по-ефективно. Резултатите са драматично по-бели зъби от колкото при лентите Crest.

Новата система Crest 3D White ленти с избелваща лампа:

 • Леко и удобно устройство, което отслабва наслояванията по зъбите
 • Водоустойчив
 • Отслабва наслояванията и избелващата съставка в лентичките избелва много по-добре, отколкото да се използват само ленти.
 • Използва същата съставка за избелване на зъби, която използват и стоматолозите
 • Най-добрата и най-бързо избелваща технология за избелване на зъби в домашни условия
 • Дава ви резултати, които се задържат над 3 години
 • Advanced Seal™ Tехнология, която прави лентичките да не се плъзгат и да остават здраво закрепени за зъбите.
 • Лентите са лесни за ползване: Може да избелвате вашите зъби докато говорите, вървите, работите, дори може да пиете вода
 • Лентите лесно заемат формата на вашите зъби и се махат лесно и без остатъчни гелове.
 • Използване: Приложете избелващите лентички за горната и долната част на вашите зъби за 60 минути на ден. След това приложете технологичната избелваща лампа докато не се изключи автоматично. Пълни резултати само след 10 дни.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти