Ленти Crest 3D White Professional Supreme - 20бр

CW16

Нов продукт

Най-силните избелващи ленти 10 пакетчета

Повече детайли

208 Артикула

Цена:66,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Всеки един от вас, който желае да е притежател на ослепително бяла и красива усмивка има възможността да постигне това, без посещение при зъболекар и огромна инвестиция в избелващи процедури. Предлагаме ви изключително иновативен продукт, благодарение на който вашите усмивки ще се превърнат като от корица на модно списание. Направете го сега, без да губите излишно време, нерви и средства. Резултатът ще бъде на лице много скоро след старта на процедурата.

Избелващите ленти Crest Professional Supreme - 10 пак (20 броя ленти) се продават без оригинална опаковка. Можете да си ги закупите единствено на бройка от Интернет пространството или специализиран стоматологичен кабинет. Избелващото средство е с 80% по-ефективно от всички останали, залели пазара през последните няколко години и с 43% по-добро от най-добрите средства, появявали са се някога.

Съдържание:

Вода, Глицерин, Водороден Пероксид, Карбомер, Поливинилпирролидон, PEG, Акрилатен Кополимер, Натриев хидроксид, Натриев захарин

Характеристики:

 • Избелва зъбите в продължение на 10 дни с няколко тона;
 • Лесна, удобно и комфортна процедура в домашни условия;
 • Изключително ограничена инвестиция, в сравнение с професионално избелване при зъболекар;
 • Продуктът не се продава в оригиналния пакет. Продукта се продава така, както изглежда на снимката в плик с инструкции за ползване;
 • Препоръчително е да не бъде използван от лица, които са под 18 – годишна възраст;
 • Лентите пасват перфектно на вашите зъби и не съществува опасност да се разместят и по този начин да загубят свойствата си;
 • Докато ги използвате имате възможността да пиете вода, да гледате телевизия или да изпълнявате други ежедневни физически дейности;
 • В направата им участва съставка, предпазваща емайла. Същата бива използвана и от професионалните зъболекари.

Доверете се на този иновативен продукт, който успя да спечели доверието на милиони хора по цял свят. Днес всеки един от тях има възможността да се похвали с искрящо бяла усмивка, озаряваща цялото му лице. Избелващи ленти Crest Professional Supreme - 20бр (10 пак) са правилното решение за прагматичния и модерен човек, който отдава внимание на своя външен вид.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти