Ленти Crest 3D White Professional Supreme - 40бр.

CW17

Нов продукт

За интензивно избелване 20 пакетчета

Повече детайли

339 Артикула

Цена:118,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Ако сте един от онези хора, мечтаещи за красиви и ослепително бели усмивки, то значи избелващите ленти Crest Professional Supreme - 40бр. е вашето правилно решение. Имате възможността да превърнете зъбите си в снежно бели, без да се налага да инвестирате твърде много средства при зъболекаря.

Този продукт можете да откриете без оригинален пакет, тъй като се продават само на бройка. Те са 80% по-ефективни от всички останали ленти, които ще ви предложат десетките производители. Лентите са43% по-добри от най-добрите, които някога са били произвеждани.

Характеристики

 • В опаковъчен пакет ще откриете 40 броя ленти. Продават се без оригинална опаковка. Можете да ги закупите единствено на бройка;
 • Даряват ви с максималната си избелваща сила;
 • 14% пероксид с ефект още от първия ден;
 • Това е възможно най-добрата марка, произвела някога ленти за избелване. Те са значително по-дълги от останалите, което допринася всички зъби да бъдат обхванати и крайният резултат да бъде наистина поразителен;
 • За направата на лентите бива използвана абсолютно същата съставка, предпазваща 100% емайла, каквато зъболекарите употребяват, докато извършват избелваща процедура;
 • Crest Supreme Professional е невъзможно да го откриете в наличност сред търговските вериги магазини;
 • Можете да ги откриете единствено при нас, в Интернет пространството и в специализираните кабинети на зъболекари;
 • Съдържанието им на водороден пероксид е предпоставка след много кратък срок от време вашите зъби да се превърнат в искрящо бели;
 • Във всяка една кутия ще откриете достатъчен брой лентички, който ще допринесе за избелването на вашите зъби;
 • Можете да поддържате зъбите си с оставащите ленти, като ги използвате през определен период от време.

Искате ли да бъдете очарователни и да сте притежател на съвършено завършен външен вид? Това е възможно единствено като се погрижите за своите усмивки. Полагайте нужните грижи, така както отделяте време и финанси за своите коси, нокти, кожа. Предлагаме ви иновативно и свръх действащо решение, наречено избелващи ленти Crest Professional Supreme.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти