Повече информация за Избелващи пасти и води

Извадете блясъка на усмивката си с пастите за зъби на Crest. Използвана от милиони хора по цял свят, Crest е една от най-надеждните марки в областта на хигиената на устната кухина. Независимо дали предпочитате Crest Whitening паста за избелване на зъби или вместо това решавате да се наслаждавате на някоя от водите за уста, то разновидностите на тази надеждна марка ще ви помогнат да превърнете вашите зъби в искрящо бели и неотразими.

По-важното е, че Crest е доказано решение за борба с разпадането на зъбите и изтриване на повърхностните петна, което го прави интелигентен продукт за всичките ви орални здравни нужди.

Как да изберем нашата специална паста за зъби?

Ако съществуват у вас каквито и да било опасения за здравето на устната ви кухина, то Crest е сътворила безброй продукти, изцяло в състояние да се справят с подобен тип проблем. Да вземем например пастата за зъби Crest Sensitivity, която притежава абсолютно същата сила, борейки се с разпадането на вашите зъби както оригиналния Crest. Това, което я откроява от другите продукти, е че е специално разработена с по-лека формула, за да полира нежно зъбите и да им доставя нечуван до момента комфорт и завършен блясък.

Crest 3D White са също толкова чудесен продукт, колкото и всички останали на тази марка. Вместо да разчитате на скъпите избелващи процедури при зъболекари, то можете да заложите на този продукт, който гарантирано ще се справи с оцветяването върху зъбите ви и ще превърне усмивките ви като от корица на модно списание. Изборът го правите вие самите, спрямо нуждите, изискванията и предпочитанията. Огромната палитра от предложения несъмнено е в състояние да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Доверете се на този висок клас продукти, които е признат от всички зъболекари по цял свят. Те са изключително безопасни и ефективни.

За какво ви помагат пастите и водите?

  • Те отстраняват всички повърхностни или по-дълбоки петна, които са се натрупвали с годините, заради прекомерна употреба на кафе, чай, цигари, вино или други храни, съдържащи оцветители;
  • Съставките, участващи в направата на пастите и водите с марка Crest, спомагат за унищожаване на всички бактерии, които са причинители на лошия дъх в устата ви;
  • Тези продукти са в състояние да ви дарят със свежест, за която дори не сте и мечтали;
  • Избелване на зъбите без разрушаващи структури или процедури;
  • Естествено бели и чисти зъби.

Пастите за зъби и водите за уста с марка Crest са предпочитани от милиони хора по цял свят. В състава на някой от тях присъстват онези съставки, които зъболекарите използват при избелващите процедури. Това е сред основните предпоставки всички продукти с марка Crest да са толкова ефективни, безопасни и предпочитани.

Започнете един нов живот, възвръщайки усмивките на лицето си. Имате нужда от малко повече увереност и самочувствие? Направете го сега, закупувайки си паста за зъби и вода за уста с марка Crest – дългогодишният лидер на пазара.

Покажи още

Избелващи пасти и води 

Показване на 1 - 6 от 6 артикула