Crest Gum Detoxify + Whitening в 2 Стъпки

Нов продукт

 За по-здрави венци и зъби.
Нежно полира зъбния емайл и отстранява повърхностните наслоявания по зъбите.

Повече детайли

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Избелващ комплект Crest Gum Detoxify + Whitening 2 Стъпки

Защита на зъбите и ефективно избелване – това са две от най-важните задачи на пастата за ежедневна устна хигиена. Ако искате да се погрижите за своето здраве и красота, използвайки качествен продукт, то Crest Gum Detoxify + Whitening 2 стъпки със сигурност ще ви допадне.

Комплектът се състои от 2 стъпки, осигуряващи грижа за венците и професионално избелване на зъбите. Нужно е да се използва два пъти дневно, а резултатите може да се забележат само след 1 седмица.

Стъпка 1 – предлага ефективно почистване на зъбите и венците от натрупаните бактерии и плака, освежаване на дъха, намаляване на риска от образуване на кариеси и инфекции на венците.

Стъпка 2 – нежно полира зъбния емайл, отстранява петната от храни, изглажда зъбите и ефективно ги избелва.

Начин на употреба:

 1. Използвайте стъпка 1;
 2. Не изплаквайте;
 3. Използвайте стъпка 2;
 4. Изплакнете обилно;
 5. Не поглъщайте;
 6. Ползвайте ежедневно за максимални резултати.

Предимства на Crest Gum Detoxify + Whitening 2 стъпки:

 • Нежно избелва зъбите;
 • Предпазва венците;
 • Неутрализира бактериите;
 • Освежава дъха;
 • Професионални резултати.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти