Избелваща паста Crest 3D White Whitening Therapy – Coconut Oil

WT20

Нов продукт

Нежно премахва повърхностните петна и наслоявания

Повече детайли

189 Артикула

Цена:24,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Избелваща паста Crest 3D White Whitening Therapy – Coconut Oil -116 гр.

CREST 3D WHITE WHITENING THERAPY TOOTHPASTE - COCONUT OIL предлага комплексна грижа за здравето на устната кухина и красотата на зъбите. Съдържащите се активни съставки са перфектни за включване в ежедневната рутина по поддържане на добро дентално здраве – флуорид и кокосово масло.

Флуоридът е лидер в грижата за зъбния емайл, неутрализирайки вредата от бактериите. Защитава от кариеси и възстановява структурата на зъбното покритие. Кокосово масло е популярен природен начин за избелване на зъбите, който е подходящ дори за чувствителни зъби.

Завършекът е наистина впечатляващ – вкус на ледена мента и нотки на нежна ванилия! Усмихнете се!

Предимства на терапия за избелване на зъбите с кокосово масло:

  • Уникална формула;
  • Нежно, но ефективно избелване;
  • Грижа за зъбния емайл;
  • Намалява риска от кариеси;
  • Свеж ментов аромат.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти