Избелваща паста Crest 3D White Whitening Therapy – Peppermint Oil

WT15

Нов продукт

Формула с активен минерален комплекс, който укрепва зъбите

Повече детайли

200 Артикула

Цена:23,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Избелваща паста Crest 3D White Whitening Therapy – Peppermint Oil- 116 гр.

Уникална избелваща терапия за зъби с истинско ментово масло! Това е най-новата и ефективна формула за борба с различни проблеми с устната кухина – кариеси, лош дъх и петна по зъбите. С редовното използване на тази паста, всичко това остава в миналото.Благодарение на състава си – флуор, активен минерален комплекс и чисто ментово масло, тази паста се грижи за здравето на цялата уста. Неутрализира бактериите, които причиняват кариеси и лош дъх, укрепва зъбния емайл и го полира, премахвайки всички петна.

Разкрийте истинската красота на своята усмивка с тази иновативна терапия за избелване на зъбите. Използвайте редовно за оптимални и дълготрайни резултати.

Предимства на паста за зъби с масло от мента:

  • Незабавно освежаване на дъха;
  • Неутрализира бактериите, причиняващи кариес;
  • Укрепва емайла;
  • Нежно полира и избелва зъбите;
  • Добавени минерали за възстановяване на емайла.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти