Паста Crest 3D White Baking Soda & Peroxide

Нов продукт

Избелваща паста Crest Baking Soda & Peroxide премахва над 90% от наслояванията за 5 дни.

Повече детайли

17 Артикула

Цена:13,00 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Избелваща паста Crest Baking Soda & Peroxide не уврежда емайла, а само почиства там, където други пасти не могат да се справят. Нежната и обогатена формула със сода не надрасква емайла, почиства и избелва зъбите, като същевременно и полира.

Свежият ментов вкус се запазва дълго след нейната употреба.

 С технологията си защита от зъбен камък е отличен помощник в борбата с натрупванията от вътрешната страна на зъбите и същевременно избелва зъбите, за да се прояви блестящо бяла усмивка.

Предназначение: Използвайте като стандартна паста за зъби, сутрин и вечер, или в зависимост от предписанията на Вашия стоматолог.

Състав:

Активна съставка: Sodium fluoride 0.243% (0.16% w/v fluoride ion)

Неактвини съставки: Glycerin, Hydrated silica, Water, Propylene glycol, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Sorbitol, PEG-12, Flavor, Sodium hydroxide, Sodium lauryl sulfate, Sodium saccharin, Poloxamer 407, Xanthan gum, Cellulose gum, Calcium peroxide, Titanium dioxide, Blue 1

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 50лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 50лв е на стойност 3.70лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти