Избелващ комплект Crest 3D White Pro-Health HD 2-steps

WT17

Нов продукт

Избелваща паста + гел съдържащ избелващи съставки

Повече детайли

93 Артикула

Цена:55,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Избелващият комплект има за цел да завърши по съвършено изящен начин вашата визия. Състои се от избелваща паста и гел. Те съдържат избелващи частици. Самият процес преминава през две изключително прости и лесни стъпки, които не изискват посещение при стоматолог или инвестиране на огромна сума средства.

 • Двата продукта са изключително подходящи за хора, които имат оплакване с венците;
 • Избелващите частици не предизвикват чувствителност или дискомфорт;
 • Пастата почиства до съвършенство дори най-труднодостъпните места, оставяйки дълготраен свеж аромат след себе си;
 • Убиват микробите, причинители на лошия дъх в устата ви;
 • Предотвратяват появата на плака;
 • Редуцират появилата се вече плака;
 • Предпазват вашите емайли;
 • Спомагат за премахването на кариеси.

Най-важното действие на този избелващ комплект е,резултатът, който сами ще наблюдавате. Искате да имате холивудска усмивка? Направете го сега, без да инвестирате значима сума средства.

Указания:

 • Избелващият комплект е подходящ за възрастни;
 • Съхранявайте на места, които не са достъпни за деца;

При поглъщане на прекомерно количество, обърнете се към медицинско лице.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти