ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА CREST 3D ARCTIC FRESH 107 ГР.

WT32

Нов продукт

Премахва до 80% от повърхностните петна.

Повече детайли

26 Артикула

Цена:22,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Замисляли ли сте се някога защо вашата усмивка не е искрящо бяла? Посещавате ли редовно зъболекар? Миете ли си зъбите след всяко хранене? Използвате ли висок клас продукти, даряващи ви с оптимални резултати? Crest 3D White Arctic Fresh е избелваща паста за зъби, която ще накара усмивките ви да заблестят от чистота и свежест. Това иновативно произведение на изкуството има за цел да завърши безкомпромисно вашата визия, без да се налага да променяте банковите си сметки.

Пастата за зъби е създадена да отстранява 80 % от петната, натрупали се по повърхността. Нейната формула спомага за предотвратяване появата на зъбен камък на линията между венеца. Имате възможността да постигнете съвършено бяла усмивка и то за съвсем кратко време. Готови ли сте да ни се доверите? Арктическите свежата паста се изработва по формула, която няма опасно влияние върху емайла. Микро – почистващите избелващи вещества почистват нежно и до съвършенство повърхността. Ако искате по-бяла усмивка и по свеж дъх, то не пропускайте да опитате Crest 3D White Arctic Fresh.

Действия:

  • Перфектно полиране на повърхностните петна;
  • Премахване на петната, появили се от кафе, чай, гроздови напитки или храни, съдържащи оцветители;
  • Деликатно почистване на труднодостъпните места, благодарение на пенообразуващата формула;
  • Спомага за предотвратяване на кариеси, благодарение на флуоридната си формула;
  • Напълно безопасна за емайла.

Предупреждения

Важно е опаковката да се съхранява на места, които не са достъпни за деца. В случай, че погълнете прекомерно количество от пастата, обърнете се към спешна медицинска помощ.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти