Паста Crest 3D White Brilliance 99 гр.

WT11

Нов продукт

Премахва 95% от наслояванията

Повече детайли

159 Артикула

Цена:23,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Искате ли да превърнете ритуала, свързан с измиването на вашите зъби, в истинска наслада и удоволствие. Избелващата паста за зъби Crest 3D White Brilliance е създадена по уникална формула, способна да превърне усмивките ви в ослепително бели и красиви. Този продукт е специално разработен с цел постигане на максимални резултати и завършване на перфектната ви визия.

Използваните във формулата микро – избелващи вещества спомагат за перфектното отстраняване на повърхностите петна, които най-често се образуват от прекомерна консумация на кафе, чай, гроздови напитки или други храни, съдържащи оцветители. Този продукт за орална хигиена притежава ненадмината свежест, благодарение на която ще се радвате през целия ден на охлаждащото усещане във вашата уста.

Светещия комплекс при пастата за зъби 3D White Brilliance е оръжието, елиминиращо всички замърсители и довеждащо до перфектни резултати. Блестящо чистите ви усмивки ще се превърнат като от корица на списание или реклама. Разпенващото действие спомага за почистване дори на най-трудно достъпните места. Дори след еднократна употреба, вие ще се радвате на поразително добри резултати. Добавените към нейната формула блясък и гланц са предпоставка за нежно полирани и деликатно озарени зъби.

Това избелващо преживяване е нещо, до което със сигурност не сте се докосвали до този момент. Гмурнете се в предизвикателството и се потопете в безкомпромисното действие на иновативния продукт, появил се неотдавна на пазара.

Указания:

Пастата за зъби 3D White Brilliance е подходяща както за възрастни, така и за деца над две годишна възраст. За деца под две години е препоръчително да се посъветвате с вашия зъболекар. Мийте редовно своите зъби, за да се превърнете в собственик на искрящо бяла и красива усмивка. Препоръчително е измиването да се осъществява след всяко хранене или минимум два пъти на ден.

Съхранявайте избелващия продукт на места, недостъпни за деца. Използването на минимално количество е достатъчно, за да се радвате на здрави, бели, чисти и красиви зъби. В случай, че погълнете прекомерно количество, то незабавно потърсете медицинска помощ.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти