Паста Crest 3D White Diamond Strong 136гр.

Нов продукт

Заздравява емайла, премахва наслояванията на 95% за 3 дни

Повече детайли

88 Артикула

Цена:16,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Мечтаете ли да опитвате всеки ден онова върховно чувство, което ви сполита винаги след като зъболекарят ви е полирал до съвършенство зъбите. Представяме ви избелваща паста за зъби 3D White Luxe Diamond Strong, която е в състояние да превърне усмивката ви в значително по-бяла. Тя премахва натрупаните върху зъбите петна от кафе, чай, гроздови напитки или храни, съдържащи повече оцветители.

Ароматът на искряща мента ви дарява със свеж и неповторим дъх през целия ден. Пастата и 3D White превръща зъбите ви в снежно бели и искрящи от чистота. Страхотно е, нали? Използването на това средство за орална хигиена ще ви дари с усмивка, за която дори не сте и мечтали. Искате ли да изглеждате като модел от корица на списание? Днес това е напълно възможно. Единственото, изискващо се от вас, е да се превърнете в притежател на иновативния продукт, появил се на пазара.

Тези от вас, които не изпитват задоволство от резултатите, ще им бъде изпратена карта с размера на сумата на покупката. Върнете разписката в рамките на 60 дни. За повече информация можете да позвъните на посочения в сайта телефонен номер. Всеки потребител има право на едно единствено възстановяване на сумата.

Избелваща паста за зъби 3D White Luxe Diamond Strong:

  • В рамките само на 3 дни всички повърхностни петна ще бъдат премахнати, а зъбите ви ще блестят от чистота;
  • Възстановява и укрепва зъбния емайл;
  • Предпазва зъбите от появата на кариеси;
  • Със свеж аромат на искряща мента.

Предупреждения:

Препоръчително е съдържанието в опаковката да не бъде достъпно за деца. Съхранявайте я на сухо и проветриво място. Използвайте количеството, което е отбелязано върху опаковката или такова, каквото вашият стоматолог е препоръчал. Ако погълнете по-голямо количество, незабавно измийте внимателно и потърсете спешна медицинска помощ за отравяния.

При първоначално използване е възможно да почувствате дискомфорт. Най-честите прояви са свързани с поява на бели петна по венците или дискомфорт в устната кухина. Продължителността на тези сигнали е краткотрайна. Ако дискомфортът не преминава, то прекратете използването на продукта.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 50лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 50лв е на стойност 3.70лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти