Паста Crest 3D White Complete Scope Whitening+

Нов продукт

Избелване и свеж дъх Crest Complete Scope Whitening+

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Цена:15,00 лв

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Искате ли да имате сияйно бели и красиви усмивки, такива, каквито наблюдавате по телевизионните реклами? Не е важно единствено да почиствате редовно зъбите си с частта или конец, обърнете внимание на продукта, който използвате за орална хигиена. Избелващата паста Crest Complete Scope Whitening+ е перфектното решение за всеки един от вас, който желае да попадне под светлините на прожекторите, посредством ослепителната си усмивка.

Иновативната формула, по която е създадено това средство за устната кухина, гарантира нечувани до момента резултати. За да се наслаждавате на оптимален ефект, то ние ви съветваме да използвате Crest Complete Scope Whitening+ след всяко хранене или поне два пъти на ден.

Пенливата формула позволява перфектно почистване дори на най-трудно достъпните места. Премахва 100 % повърхностните петна, причинени най-вече от кафе, чай, гроздови напитки или други храни, съдържащи оцветители. Редуцира плата и предотвратява появата на нова такава. Crest Complete Scope Whitening+ полира нежно и внимателно, като оставя след себе си сияен блясък, за който могат единствено да ви завиждат.

Указания за употреба:

Използвайте 2 или 3 пъти на ден. Можете да се консултирате с вашия стоматолог. Подходяща е за употреба от деца над две годишна възраст и възрастни. Използвайте минимално количество, колкото едно грахово зърно, за да почистите своите зъби. Съхранявайте на места, труднодостъпни за деца.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти