Избелваща паста Crest Tartar Protection 232 гр.

WT03

Нов продукт

Избелва зъбите и защитава от зъбен камък

Повече детайли

Цена:20,99 лв

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Пастата за зъби Crest Tartar Protection предпазва зъбите от образуване на зъбен камък и предотвратява появата на кариеси. В нейната формула присъства флуорид, който спомага за оптимални резултати.

С помощта на това средство за орална хигиена, всички вие имате възможността да се сбогувате с натрупалия се зъбен камък, намиращ се над линията на венците. Тя е изключително подходяща за използване между посещенията при зъболекар. Клинично доказано е, че тази паста защитава от образуване на зъбен камък. Тя не само ще спомогне за предотвратяване на кариеси, но и ще превърне усмивките ви в ослепителни, с помощта на уникалното си почистващо действие.

Указание:

Ако искате да се наслаждавате на максимални резултати, то трябва да стартирате процеса с професионално почистване. Над линията на венеца се образува неприятен и досаден зъбен камък, който може да се елиминира единствено като миете вашите зъби редовно. Извършвайте този ритуал, ако не след всяко хранен, то минимум два пъти на ден. Пастата е подходяща както за възрастни, така и за деца над две годишна възраст. За деца под две години, трябва да се консултирате със зъболекар. При измиване използвайте минимално количество, с големина колкото грахово зърно. Наблюдавайте своите деца, докато измиват зъбите си, за да им помогнете за изграждането на изключително полезни и добри навици.

Предупреждение:

Съветваме ви да съхранявате на места, които не са достъпни за деца. В случай, че по-голямо количество от Crest Tartar Protection бъде погълнато, то най-добре е да се обърнете към медицинско съдействие.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти