Избелваща система Crest 3D White Brilliance 2 стъпки

WT18

Нов продукт

Избелваща паста + гел съдържащ избелващи съставки

Повече детайли

20 Артикула

Цена:55,99 лв

- +

Минималното количество за покупка на продукта е 10

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Избелващата система Crest Brilliance се състои от избелваща паста плюс финиширащ избелващ гел. Тя е изключително ефикасен продукт, предназначен изцяло за американския пазар. Благодарение на това иновативно произведение всеки един от вас би могъл да се превърне в собственик на холивудската усмивка, за която дори не е смеел да мечтае.

Само след няколко използвания, ще имате възможността да се радвате на видимо по-бели зъби, без да чувствате дискомфорт в устната кухина. Предлагаме ви съвършено висококачествената система на изключително изгодна цена.

Стъпка 1: Почиства изцяло в дълбочина;

Стъпка 2: полира вашите зъби и ги избелва по начин, който не вреди на емайла;

Индикации:

  • Резултатът от избелването е равностоен с този, който ще получите при значително по-скъпа процедура, посещавайки стоматолога си;
  • Избелващ, финиширащ ГЕЛ с пероксид;
  • Резултатите са на лице няколко дни след употреба;
  • Подходяща е за чувствителни зъби;
  • 100 % защитава от появата на кариеси;
  • Продуктът се внася директно от САЩ.

Искате да имате красиви и искрящо бели усмивки? Доверете се на системата Crest Brilliance. Тя не само ще придаде чисто нова визия на вашата усмивка, но и ще остави трайно свеж дъх в устата ви.

Указания:

Преди употреба прочетете внимателно упътванията, изписани върху опаковката. Ако имате каквито и да било притеснения, то можете да ги обсъдите с вашия зъболекар. Съхранявайте на места, които не са достъпни за деца. При поглъщане на прекомерно количество, потърсете незабавно медицинско съдействие. Продуктът е подходящ за използване от възрастни.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти