Само онлайн

Вода Crest 3D Glamorous White 946 ml

WM02

Нов продукт

По-бели зъби само след 7 дни - 946ml

Повече детайли

9 Артикула

Цена:46,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Мислите си, че единствено пастата за зъби или конците са достатъчно средство, за да поддържате усмивките си съвършено бели, красиви и здрави? Това обаче съвсем не е така. За да е чувствате уверени, че вашият дъх е свеж през целия ден и зъбите ви ще бъдат защитавани по възможно най-добрия начин, то ние ви съветваме да прибегнете към използването на избелващата вода Crest 3D Glamorous White.

Иновативният продукт придава несравним блясък на зъбите, като своевременно с това спомага за премахването на повърхностните петна, натрупали се най-често от прекомерна консумация на кафе, чай, гроздови напитки и храни, съдържащи оцветители.

Характеристики:

  • Грижи се за вашия емайл, като го предпазва на 100%;
  • Изключително свежо ухание през целия ден;
  • Унищожава микробите, причинители на лош дъх в устата ви;
  • Не позволява натрупването на плака;
  • Редуцира появилата се вече плака;
  • Избелва и полира по начин, за който дори не сте подозирали.

Указания:

Водата за уста е подходяща за ежедневна употреба. Препоръчваме ви да я използвате след всяко едно от храненията или минимум два пъти на ден. В комбинация с подходящата избелваща паста, тя несравнимо ще ви дари с усмивка за каквато цял живот мечтаете. Грижете се за нея, така както се грижите за своята кожа, коса или нокти. Не забравяйте, че усмивката е визитката на всеки един от вас.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти