Паста Crest 3D White Pro-Health Adavnced Gum Protection - 2 броя

Нов продукт

Защита за венците. 2 пасти в комплект

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Цена:22,99 лв

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Избелваща паста Crest Pro-Health Advance Gum Protection предпазва в 8 области:

 • Предпазва устната кухина
 • Предпазва от плака и зъбен камък
 • Предпазва от гингивит
 • Защитава от кариеси
 • Препазва от ерозия на емайла
 • Създава по-висока защита срещу чувствителните зъби
 • Бори се срещу плаката и лошия дъх
 • Избелва зъбите като премахва повърхностните наслоявания Поддържа вашите зъби чисти, а вашите венци здрави с Cret Pro-health Gum Protection паста за зъби. Този силен вкус е превантивна мярка от гингивит и ги предпазва за период от 4 седмици. Също така тази паста помага за по-силната защита от болезнена чувствителност. Избелва зъбите като премахва повърхностните наслоявания. Бори се с плаката и бактериите, които причиняват лош дъх.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти