ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА CREST PRO-HEALTH CLEAN MINT 130 ГР.

WT46

Нов продукт

Паста за чувствителни зъби Crest Pro-Health Clean Mint за свеж дъх и по-силни зъби. 

Повече детайли

12 Артикула

Цена:21,99 лв

- +

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Избелващата паста за чувствителни зъби Crest Pro-Health Clean Mint е създадена по иновативна формула, която позволява постигане на перфектно бяла, здрава и красива усмивка. Този иновативен продукт е истинско откритие, тъй като предпазва венците от възпаления и зъбен камък. Подходяща е най-вече за чувствителни зъби и венци.

Пастите Crest Pro-Health осигуряват цялостна и пълноценна защита на вашите зъби. Още с първите няколко измивания ще останете наистина учудени от крайния резултат – зъбите ви ще са осезаемо по-бели и почистени до съвършенство. Продуктът се препоръчва от Американската стоматологична асоциация.

Умело създадената формула успява да допринесе за предотвратяване на петната по вашите зъби, които най-често се появяват от прекомерната консумация на кафе, чай, храни, съдържащи оцветители или гроздови напитки.

Съветваме ви да използвате продукта за орална грижа след всяко хранене, за да се радвате на ослепително здрава усмивка. Ако не разполагате с тази възможност, използвайте Crest Pro-Health Clean Mint минимум два пъти на ден.

Пастата е подходяща както за възрастни, така и за деца над две годишна възраст. Количество, колкото едно грахово зърно, е напълно достатъчно, за да завършите визията си по възможно най-перфектния начин. Ако погълнете голямо количество, то незабавно се обърнете към спешна медицинска помощ.

Превърнете своята усмивка като моделите от корици на списания. Crest Pro-Health Clean Mint е правилната формула за мечтан брилянт и съвършено здрави зъби.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти