Разпродажба! Паста за зъби Crest Complete Whitening Plus Scope

Паста за зъби Crest 3D White Complete Whitening Plus Scope

Нов продукт

Избелваща паста Crest Complete Whitening Plus Scope 125 гр.

Повече детайли

24 Артикула

Цена:12,99 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Уникалното средство за поддържане на орална хигиена Crest Complete Whitening Plus Scope е изключително ефикасен продукт, благодарение на който имате възможността да се радвате на красива и блестяща усмивка. Искате ли да завършите своята визия по възможно най-перфектния начин. Предлагаме ви тази избелваща паста за зъби, чиято формула позволява избелване до съвършенство и почистване дори на най-труднодостъпните места.

Crest Complete Whitening Plus Scope успява да премахне повърхностните оцветявания върху вашите зъби, полирайки ги нежно и деликатно. Добре разпенващата формула почиства всяко едно труднодостъпно място, оставяйки след себе си неповторима свежест. Вашият дъх ще бъде свеж през целия ден.

Указания:

Пастата за зъби е предназначена както за деца, така и за възрастни. Подходяща е за използване на деца след две – годишна възраст. Мийте своите зъби след всяко хранене или по препоръка на зъболекаря си и сами ще се уверите в безкомпромисното действие на продуктите с марка Crest.

Съхранявайте Crest Complete Whitening Plus Scope на места, които са труднодостъпни за деца. Минимално количество от пастата е напълно достатъчно, за да почисти зъбите така, както никой друг продукт. Насладете се на сияйно бели и красиви усмивки – такива, за които цял живот мечтаете.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти