Вода за уста Crest 3D White Pro Health Advanced

Нов продукт

99% по-силни зъби с Crest Pro Health Advanced

Повече детайли

Бърза поръчка 0882 800 950

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Ако имате проблеми с лошия дъх или непрестанно ставате свидетели на някой нов кариес, то задължително трябва да използвате вода за уста. Иновативният продукт Crest Pro Health Advanced е перфектната грижа за вашата устна хигиена. Тя е най-добрата профилактика против гингивит и образуване на плака. Своевременно с това редуцира образувалата се вече плака.

Никога не е достатъчно единствено правилно почистване с четка или конец за зъби. За да се радвате на наистина здрава, красива и сияйна усмивка, то задължително трябва да използвате допълнително средство - Crest Pro Health Advanced. Формулата, по която е създадена, осигурява дълготрайна защита против проблеми с венците. Водата е подходяща както за деца, така и за възрастни. Можете да се консултирате допълнително с вашия зъболекар.

Действия на Crest Pro Health Advanced:

 • Осигурява перфектно почистване на зъбите;
 • Предотвратява появата на плака;
 • Не позволява кървене на венците;
 • Редуцира натрупалата се вече плака;
 • Поддържа дълготраен свеж дъх;
 • Унищожава всички микроби, причинители на лошия дъх;
 • Предотвратява образуването на кариеси;
 • Укрепва значително емайла;
 • Почиства венците.

Указание:

Съхранявайте на места, които не са достъпни за деца. В случай, че погълнете значително количество от водата за уста, то незабавно се обърнете към спешна медицинска помощ. Подходяща за ежедневна употреба.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 150.00 лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 150.00 лв е на стойност 6.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти