Разпродажба! Вода за уста Crest Pro-Health Complete 1000ml.

Вода за уста Crest 3D White Pro-Health Complete 1000ml.

Нов продукт

Пълна защита на устната кухина.

Повече детайли

Цена:16,99 лв

19,99 лв

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

  • Повече информация
  • Доставка
  • За марката CREST

Искате ли да постигнете наистина съвършено добри резултати? Водата за уста Crest Pro-Health Complete е перфектното решение между посещенията при стоматолога. Тя съчетава редица полезни свойства, в които сами ще се убедите. Предлага се в удобна опаковка, която можете да си закупите.

Полезните свойства на този продукт са изключително разнообразни и почти невъзможно да бъде посочено всяко едно от тях. Водата за уста е с флуорид и спомага за изключително добри резултати – вашите зъби са в на прага да се превърнат като от корица на списание. Нима не желаете точно това? Тя съчетава 6 основни предимства, съчетани в едно.

  1. Защитава всяка една от зоните на устната кухина, които стоматолозите не пропускат да проверят;
  2. Възстановява емайла до степен, която дори на самите вас няма да ви се вярва;
  3. Помага за предотвратяването на кариеси, ако имате такива;
  4. Почиства до съвършенство венците и зъбите, навлизайки дори на най-трудно достъпните места;
  5. Елиминира безупречно всичките онези лоши микроби, причинители на лошия дух в устата ви;
  6. Продуктът не съдържа алкохол.

Указания:

Водата за уста е съвършено подходящо средство за възрастни. Ако вашето дете възнамерява да я използва, то можете предварително да се консултирате с вашия зъболекар и да следвате инструкциите му;

Препоръчително е да бъде съхранявана на места, които не са достъпни за деца. Използвайте сутрин и вечер след хранене. За оптимални резултати можете да съчетаете с паста за зъби от същата серия. Превърнете усмивките си в ослепителни. Накарайте всички да ви завидят за красивите, бели и здрави зъби.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти