Разпродажба! Вода за уста Crest Scope Classic Original Mint

Вода за уста Crest 3D White Scope Classic Original Mint

Нов продукт

Оригинален аромат на мента

Повече детайли

39 Артикула

Цена:9,00 лв

11,00 лв

- +

Бърза поръчка 0886 563 274

Наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Съгласен съм с (Общи Условия)

 • Повече информация
 • Доставка
 • За марката CREST

Водата за уста Crest Scope Classic Original Mint спомага за унищожаване на 99% от микробите във вашата уста, причинители на лошия дъх. Това средства за орална хигиена е подходящо за ползване както от възрастни, така и от деца. Ако искате да имате красиви и сияйни усмивки, то това е вашият правилен избор.

Полезни действия на водата за уста Crest Scope Classic Original Mint:

 • Освежаващ ментов вкус, който се запазва за дълго време;
 • Намалява и спомага за предотвратяването на зъбния камък, който най-често се появява на линията между венеца;
 • Поддържа зъбите чисти и бели;
 • Има антисептично действие – унищожава всички бактерии, намиращи се на труднодостъпни места;
 • Предпазва от образуване на плака в продължение на 24 часа;
 • Подходяща за ежедневна хигиена;
 • Освежава вашия дъх;
 • Редуцира натрупалата се вече плака.

Това уникално и неповторимо средство намалява значително образуването на неприятния зъбен камък, като в същото време поддържа зъбите ви красиви и бели. Създава усещане за трайна увереност за свеж дъх. Клинично доказано е, че продуктът намалява образуването на плака. Тя убива бактериите и се грижи за здравето на венците ви.

Указания:

Препоръчително е да се използва след всяко хранене или поне два пъти на ден. За да се чувствате сигурни и спокойни бихте могли да се консултирате с вашия зъболекар. Съхранявайте на места, които не са достъпни за деца.

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка.

Стойност на доставката
Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. При поръчка на над 60лв, доставката е безплатна. Средна цена на доставката при поръчка на продукти под 60.00лв е на стойност 5.00лв.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева

Плащанията на поръчките на продуктите от usa-kozmetika.com се извършват само и единствено чрез наложен платеж за момента.

Срок на доставка
Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.
За малки населени места срока на доставка е 3 работни дни
За по-големи населени места срока на доставка е 1 работен ден

Избелващите ленти Crest са иновативен продукт за домашна употреба, които са въведени на пазара през 2001 г. от лидера на продажбите на продукти за лична хигиена и храна Procter & Gamble.

177- годишна традиция на компанията Procter & Gamble е довело до създаването на продукт, който е безопасен за здравето, лесен и надежден за ползване. От тогава милиони хора спестяват време и пари при посещения при зъболекаря. Позволете на лентите за избелване на зъби Crest да ви покажат какъв снежно бял ефект имат за кратък период от време с интензивно избелване у дома.

Многобройни клинични проучвания и почти 15-годишен опит на доволни клиенти потвърждават, че избелването на зъбите с ленти Crest Whitestrips е безопасно за вашето здраве. В рамките на 15 години, избелващите ленти Crest sa адаптирани към очакванията на клиентите. Благодарение на новата технология Advanced Seal ™ лентите за зъби имат по-добро захващане, без помръдване на лентата и се дава възможност да се говори да се пие вода по време на избелването.

Новата гама продукти от серията Crest 3D White са се доказали през времето с качеството на избелване на зъбите ленти Crest 3D White потвърди интереса на холивудски звезди. Днес, избелване на зъбите ленти най-познатите избелване на зъбите продукти в света.Ефикасността и безопасността на избелване на зъбите ленти потвърди Американската стоматологична асоциация и канадски дентална асоциация. Основната цел на марката Crest е производството на такъв продукт за комплексна стоматологична помощ, че клиентите на здравословна и снежно бяла усмивка защитава живота му.
Подобни продукти